TravelEurope.ro cauta colaboratori! Ai o agentie de turism si vrei sa iti promovezi excursiile, vacantele sau concediile? TravelEurope.ro este locul potrivit in care sa iti faci reclama, fiind un ghid interactiv de locatii, sugestii si sfaturi pentru calatorie. Pe site-ul nostru vei gasi cele mai fascinante locatii din Romania si cele mai frumoase locuri de vizitat din Europa – de la mirificele plaje grecesti si turcesti la city-break-urile europene.

Cu ce te ajuta pe tine ca agentie?
TravelEurope.ro este un ghid interactiv cu un minim de 75.000 de vizitatori lunar si peste 100.000 de impresii luna de luna. Adica 100.000 de romani vor vedea intr-o luna ofertele agentiei tale atunci cand intra pe site-ul nostru. In plus, avem si un newsletter care il trimitem saptamanal la cateva mii de persoane, numarul de abonati crescand de la o luna la alta. O alta parte importanta a strategiei noastre de promovare este publicitatea pe social media – promovandu-ne pe noi, promovam automat si ofertele tale.

Cum procedam?
Nu avem un tip de abonament standard pe care sa-l impunem clientilor nostri. Fiecare oferta de colaborare, parteneriat si publicitate va fi negociata direct de catre reprezentantii nostri cu agentia pe care o conduci, urmand ca solutia propusa de noi sa fie in avantajul ambelor parti.

Vrei sa incepem sa lucram chiar de astazi? Completeaza formularul de mai jos, trimite-l si noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp.

Numele agentiei (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numele tau

Mesaj