Hajduszoboszlo – cel mai mare complex de băi termale din Europa

0

Hajduszoboszlo

Cel mai mare complex de bai termale din toata Europa, Hajduszoboszlo, dispune de 15 bazine cu apa termala intinse pe o suprafata de 30 hectare, un Aquapark si bai termale acoperite deschise pe toata durata anului.

Situat in Estul Ungariei, la 30 km de Oradea, Hajduszoboszlo este renumita in toata lumea pentru apele termale. La Hajdu exista cel mai mare complex de stranduri din Ungaria, cu o suprafata de 30 ha. Pe langa numeroasele stranduri in aer liber exista si numeroase bazine acoperite.

Localitatea atrage in fiecare vara peste 2 milioane de turisti. Exista hipermarketuri si centre comerciale precum Tesco, Penny, Profi si Spar, dar si case de schimb valutar, farmacii si piete.

Una dintre atractiile de noapte este Sonic Sphere Club, unul din cele mai mari cluburi din Ungaria. Posibilitatile de cazare sunt multiple, existand peste 20 de vile si pensiuni, dar si hoteluri. La fel, exista 3 campinguri cu o capacitate de 5 mii de locuri.

Pretul biletelor la intrarea bazinelor difera in functie de serviciile oferite, de la 25 de lei – cel mai ieftin bilet, pana la 100 de lei, la cel mai exclusivist bazin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.