7 staţiuni la Marea Neagră, pentru toate gusturile şi toate buzunarele

0

litoral

Turistii sunt diferiti, iar ideile lor de vacanta pot varia in functie de foarte multe lucruri, pornind de la varsta si buget, pana la nevoi speciale si gusturi. Indiferent de categoriile dupa care iti alegi vacanta, ca te consideri un anumit fel de turist sau nu, ca iti cauti o vacanta speciala, litoralul Marii Negre are ceva de oferit pentru tine chiar in Romania. Iata cele mai diverse 7 statiuni in care poti petrece o vacanta exact asa cum doresti.

Mamaia – statiunea de lux a tinerilor

Mamaia este cea mai buna statiune pentru tineret de pe litoralul Marii Negre, dar si cea mai moderna. Daca iti doresti o vacanta in care sa imbini marea si soarele cu distractia, Mamaia este locul pentru tine. Investitiile din ultimii ani s-au concentrat pe crearea unui mediu propice pentru cei care vor sa aiba vacante pline de petrecere. Astfel, de dimineata de pe plaja si pana seara in club, tinerii turisti au la dispozitie servicii de calitate pentru entertainment.

Statiunea Mamaia mai este renumita si pentru numarul mare de hoteluri de lux, astfel incat, distractia si modernitatea se imbina aici si cu cele mai bune servicii hoteliere si de servire, mai ales ca statiunea are o deschidere excelenta pentru turistii straini de asemenea. Daca esti tanar si vrei sa te distrezi, daca bugetul de vacanta este unul dedicat luxului, atunci un concediu in Mamaia va fi cu siguranta pe gustul tau.

Vama Veche – statiunea accesibila a tinerilor

Daca luxul din Mamaia nu este exact pe placul tau, insa o vacanta specifica pentru tineri este in continuare ceva ce iti doresti foarte mult, atunci Vama Veche este cea mai buna solutie. Indiferent ca optezi pentru cazare la una dintre unitatile accesibile de aici sau ca alegi sa vi cu cortul la mare, bugetul tau de vacanta nu va avea de suferit.

In ceea ce priveste distractia, Vama Veche este o statiune recunoscuta pentru petrecerile de pe plaja, pentru evenimentele in aer liber, in care tinerii se pot simti in largul lor. Incepand cu data de 1 mai si pana tarziu in toamna, un concediu in Vama Veche este cea mai buna alegere pentru o vacanta accesibila pe litoralul romanesc, pentru cei tineri si doritori de petreceri continue, dar si de o atmosfera relaxanta si linistita in momentele dintre evenimentele de pe plaja.

Eforie Nord – statiunea sanatoriu balneoclimateric

Tratamentele balneoclimaterice sunt disponibile in majoritatea statiunilor de pe litoaral, insa Eforie Nord este una dintre cele mai bune din aceasta categorie. Dat fiind numarul mare de complexe de tratament disponibile aici, turistii care vor sa imbine o vacanta la mare cu o cura de sanatate trebuie sa opteze pentru un concediu in Eforie Nord.

Centrele de tratament din Eforie Nord sunt fie individuale, fie afiliate unor hoteluri, astfel incat sa te poti bucura de servicii complete de la inceput. Mai mult decat atat, tratamentele disponibile aici se bazeaza pe apele si pe namolul din Lacul Techirghiol, fiind astfel ideale pentru tratarea diverselor afectiuni. Pe langa acestea, tratamente de recuperare si de infrumusetare sunt de asemenea disponibile.

Neptun – statiunea de tratament balneoclimateric

Statiunea Neptun este ideala pentru cei care isi doresc tratamente, dar si o vacanta ca atare. Spre deosebire de Eforie Nord, in care accentul este pus mult mai intens pe partea de sanatoriu balneoclimateric, Neptunul se adreseaza nu neaparat celor care au nevoie de tratarea naturala a unei afectiuni, ci mai degraba a celor care vor sa faca o vacanta din aceasta.

In plus, statiunea este locul in care se afla una dintre cele mai apreciate plaje de pe litoralul romanesc – plaja “La Steaguri”. Una dintre primele plaje modernizate si una dintre cele mai cunoscute, aceasta atrage numerosi turisti, dar mai ales tineri, prin petreceri si concerte. Asadar, un concediu in Neptun se adreseaza turistilor de toate varstele, cu accente de vacanta, dar si de tratament.

Olimp – statiunea pentru familii

Statiunea Olimp a fost numita perla litoralului romanesc. Astazi este una dintre destinatiile alese in special de familii. Data fiind apropierea de Neptun si de Jupiter, aici s-a format o zona destul de intinsa, din mai mutle statiuni, in care familiile cu copii de toate varstele isi pot gasi foarte usor o locatie preferata. Parintii pot alege un concediu in Olimp, perfect pentru toata familia.

Pe langa plajele care fac un transfer lin inspre apa, in care copii se pot juca in voie, fara a fi atrasi prea mult in larg, exista si multe zone de faleza aici, dar si plaje mai mici, unele amenajate pentru practicarea de sporturi, altele perfecte pentru a culege scoici. Asadar, Olimpul si plajele invecinate formeaza un areal ideal pentru familii venite in vacante linistite, in care toti membri se pot bucura de mare si de soare.

Saturn – statiunea linistita

Statiunea Saturn este cea mai buna alegere pentru cei care pornesc in vacanta cu gandul la liniste si relaxare. Familiile mici, dar si cuplurile isi gasesc aici locul, pentru ca statiunea dispune de o plaja mare, dar neaglomerata, suficienta pentru cei care isi doresc sa stea departe de multimea generala a sezonului estival.

De asemenea o statiune balneoclimaterica, Saturn ofera servicii de tratament de relaxare, de recuperare si de infrumusetare, astfel incat cuplurile se pot bucura de un masaj in doi de exemplu. Linistea si relaxarea sunt cuvintele de ordine pentru un concediu in Saturn departe de aglomeratie, de zgomot si de alte intreruperi nedorite.

Mangalia – statiunea port

Daca iti plac ambarcatiunile de mare, de diverse dimensiuni si pentru diverse utilizari, Mangalia este cea mai buna alegere. Statiunea port este locatia ideala la orice varsta si pentru orice tip de turisti. Principalul element care ghideaza alegerea unui concediu in Mangalia este prezenta portului. Pasiunea pentru domeniul portuar sau naval te va aduce cu siguranta in vacanta aici.

In plus, Mangalia este una dintre statiunile impanzite de obiective turistice. Intr-adevar apropierea dintre zonele de litoral face realtiv usoara chiar si vizitarea obiectivele turistice din Constanta, insa Mangalia dispune de unele obiective proprii. Pasionatii de istorie, de cultura si de religii vor gasi interesante mormintele scitilor, moscheea turceasca, dar si cetatea Callatis din apropiere.

Asadar, litoralul Marii Negre aduce ceva pentru fiecare. Indiferent de ce fel de turist esti, ai cel putin o statiune pentru care poti sa optezi in aceasta vara pentru a-ti peterece o vacanta perfecta la Marea Neagra.

An enormous head begin on this yr’s taxes Import United States turbotax software shop:https://www.turbotax-shop.com prior-year knowledge from TurboTax and different major manufacturers of tax software. Pay for TurboTax out of your federal refund: A $ Refund Processing Service payment applies to this cost technique. TurboTax specialists https://www.turbotax-shop.com/ can be found to offer common customer assist and support using the TurboTax product. Once you’ve got accomplished your federal tax return, we’ll routinely switch your data and give you the choice of finishing your state taxes utilizing TurboTax.
Begin TurboTax Shop now and prepare your tax return for FREE. Our calculations are one hundred% accurate, assured Plus, TurboTax is up-to-date with the newest tax laws, so that you can be assured your taxes might be carried out proper. Pays for itself (TurboTax Self-Employed): Estimates based mostly on deductible enterprise expenses calculated on the self-employment tax earnings charge (15.3%) for tax yr 2017.
This profit is accessible with TurboTax Federal merchandise except TurboTax Business. We automatically switch TurboTax Home & Business 2017 your data to TurboTax State. TurboTax works arduous to safeguard your information so you’ll be able to file your taxes confidently. Quicken and QuickBooks import not accessible with TurboTax put in on a Mac. TurboTax State coaches you step-by-step to help you get Download TurboTax Home & Business 2017 your taxes achieved proper.
Security is constructed into everything we do. TurboTax works laborious to safeguard your data so you’ll be able to file your taxes confidently. Now, with TurboTax Reside, get a evaluation of your return with an TurboTax Premier 2017 experienced CPA or EA live on display for whole peace of mind. About our TurboTax Product Experts: Customer support and product help differ by time of year.
Most Well-liked: TurboTax Deluxe is our hottest product among TurboTax On-line users with more complicated tax situations. Automatic Transfer of Your Federal Data — Your federal info robotically transfers into Download TurboTax Premier 2017 TurboTax State, so you do not have to type it twice. Refund Monitor — TurboTax State dynamically displays your tax financial savings to indicate how every deduction affects your refund.
Conveniently deduct the price of TurboTax PLUS out of your federal tax refund earlier than it is deposited into your bank account for no additional charge. If you do not want to make use of a bank card, merely subtract any TurboTax TurboTax Deluxe 2017 preparation charges from your federal tax refund and have the remaining balance deposited directly into your bank account. TurboTax Help and Assist: Entry to a TurboTax specialist is included with TurboTax Deluxe, Premier, Self-Employed and TurboTax Reside; not included with Free Version (however is on the market as an improve).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.