Țări de vizitat în Europa iarna

0

România e un ținut care îți oferă de toate: câmpie, munte, mare, deltă, soare, frig, zăpadă, dar, din păcate, condițiile lasă de dorit. Tocmai din acest motiv mulți turiști pleacă în afara țării. Așa că ne-am hotărât să facem un top în care să prezentăm cele mai bune destinații turistice pentru a evada în această iarnă.

zurich_city_winter_night_switzerland-wide

Elveția nu este o destinație nouă în preferințele turiștilor. Aici vă puteți bucura de ciocolata delicioasă, puteți să schiați, să vă dați cu placa și activitățile pot continua până în zori. De exemplu, pentru cei mai tupeisti, puteți căuta vacutele mov. Mai trebuie să amintim că priveliștea e minunată?

SuediaSuedia este și ea specială în felul ei. Învăluită într-un aer mitic, în această țară europeană puteți vedea cea mai interesantă și fascinantă combinație de culori în timpul nopții pe cerul suedez. Un lucru care atrage turiștii în fiecare iarnă este faptul că Suedia se umple de hoteluri realizate integral din gheață; hoteluri în care poți dormi peste noapte, la o temperatură medie de 2 grade Celsius. Fascinant, nu-i așa?prague_czech_republic_winter_buildings_people_hd-wallpaper-56995

 

Cehia vine cu un aer cultural și pornit de a satisface fiecare mofturos în parte. și de festivalul de iarnă de la Praga ați auzit cu toții, așa-i? Festivalul se desfășoară pe parcursul a 5 zile și ține din data de 2 decembrie până pe 7. Pe lângă plimbările lungi care vor fi un deliciu pentru cei pasionați de arhtiectura, aici puteți vedea și asculta, balet, operă.

norway_mountains_buildings_bay_winter_snow_99482_1920x1080În Norvegia ați auzit că sezonul de schiat începe în luna octombrie și se termină prin mai? Puteți fi convinși că aici veți avea o grămadă de activități interesante. Cele pasionate de shopping se pot delecta de cele mai vintage chestiuțe aflate în căsuțe vechi de prin secolul al 17-lea. Există un muzeu de schi, puteți să vă plimbați cu caleașca sau puteți să vă plănuiți deja Crăciunul. Locul îți oferă destulă inspirație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.