Arieseni

O staţiune care nu este la fel de cunoscută precum cele de pe Valea Prahovei sau din Braşov devine tot mai îndrăgită de către bănăţeni.

La o mie de metri altitudine, la graniţa judeţelor Alba şi Bihor, se află o staţiune puţin cunoscută: Arieşeni. Are două pârtii. Vârtop, una dintre ele, e lungă de 750 m, iar diferenţa de altitudine e de 200 m, ceea ce însemnă grad mediu de dificultate. Are teleschi, nocturnă şi tunuri de zăpadă artificială.

Sora mai mică, pârtia Vârtop 2, are doar 430 de metri lungime şi o diferenţă de altitudine de 100 metri, ceea ce însemnă grad de dificultate uşor. Şi aceasta este dotată cu teleschi şi nocturnă.

Staţiunea din inima Apusenilor are şi numeroase locuri de cazare în pensiuni. La o pensiune de 4 margarete, o vacanţă de o săptămînă, în regim all inclusive, costă 990 lei de persoană.

La o pensiune de trei margarete, preţurile sunt ceva mai mici. În această iarnă, şase nopţi de cazare şi trei mese pe zi vor costa 700 de lei de persoană.

Cei mai puţin pretenţioşi pot găsi găzduire şi pensiuni de doar două margarete, unde pentru şapte zile cu masa inclusă vor plăti doar 570 lei.

Totuşi, dacă doriţi să mai găsiţi oferte bune pentru petrecerea Crăciunului şi/sau a Revelionului la Arieşeni, ar trebui să vă grăbiţi, întrucât locurile au cam început să se epuizeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.