Wizzair sărbătorește 7.000.000 de pasageri la Cluj

0
© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătoreşte 7 milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu preţuri scăzute din şi spre Cluj-Napoca. Norocosul pasager a călătorit pe zborul inaugural Bratislava – Cluj şi a fost premiat la sosire de către Wizz cu un bilet dus-întors.

În 2017, Wizz Air oferă pe rutele sale din Cluj peste 1,9 milioane de locuri cu preţuri de la doar 39,99 lei / segment. În prezent, pe lângă cele mai noi rute spre Bratislava, Malta, Stockholm şi Larnaca, care încep în această lună, Wizz Air oferă din Cluj în total 35 de destinaţii spre 17 ţări. De peste zece ani, de când Wizz a început să opereze din Cluj-Napoca, compania a investit permanent în reţeaua sa aflată în continuă dezvoltare, prin oferirea de şi mai multe oportunităţi de călătorie la cele mai mici preţuri posibile, pentru pasageri. Baza din Cluj-Napoca, care găzduiește şase aeronave, reprezintă o investiţie de 588 de milioane de dolari, cu aproape 200 de membri de echipaj local.

În 2016, peste 1,3 milioane de pasageri s-au bucurat de preţurile scăzute ale WIZZ, de un sistem de rezervare uşor de utilizat şi de servicii excelente la bord, din şi spre Cluj, dar şi de susţinerea a peste 1.000 de locuri de muncă la nivel local în industriile de aviaţie şi turism. Mai mult, WIZZ îşi arată angajamentul faţă de Transilvania prin implicarea în promovarea unui stil de viaţă activ şi sănătos în cadrul celui mai mare maraton internaţional din regiune, Wizz Air Cluj-Napoca Marathon. A 7-a ediţie a evenimentului se va desfăşura în 9 aprilie şi va avea, in premiera, culorile WIZZ ca elemente distincte. Peste 5.500 de participanţi din 19 ţări sunt aşteptaţi la competiţie.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă acum 133 de rute spre 20 de ţări din întreaga Europă şi nu numai, de pe 10 aeroporturi locale. Pentru 2017, 14 noi rute spre nouă ţări au fost deja anunţate din România, spre destinaţii populare precum Veneţia Treviso, Bologna şi Roma din Suceava, precum şi Koln, Liverpool şi Madrid din Craiova, toate cu începere din această lună. Cei peste 730 de membri ai echipei Wizz Air din România îi întâmpină pe pasageri la bordul celor 20 de aeronave, inclusiv 5 Airbus A321 noi, ultra eficiente, cu 230 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.