38 de destinații noi în Europa de Est pentru Austrian Airlines

0

La nivel global, Austrian Airlines – membru Star Alliance – va oferi zboruri catre 135 de destinatii din 54 de tari in orarul de vara, valabil din 26 martie.

“Specialist in Europa de Est”, Austrian Airlines ramane lider de piata in aceasta regiune printre companiile aeriene din Vest ce opereaza de pe un singur hub. Dintre cele 38 de destinatii est-europene deservite in vara acestui an amintim Kiev, Dnipro, Lviv si Odessa (Ucraina), Skopje (Macedonia), Moscova, St. Petersburg si Krasnodar (Rusia). In Romania, Austrian va oferi zboruri catre Bucuresti, Iasi si Sibiu, respectiv spre Cluj in codeshare cu TAROM.

Pe 10 aprilie, Austrian va deschide ruta Viena-Los Angeles. In total, Austrian va oferi 43 de zboruri directe in fiecare saptamana spre 7 destinatii americane: Miami (de 4 ori / saptamana), Los Angeles si Toronto (cate 6), respectiv Chicago si Washington (zilnic) plus New York JFK si Newark (pana la 13 zboruri / saptamana). Austrian mareste numarul frecventelor si spre destinatii din Africa si Orientul Mijlociu (Cairo si Tel Aviv), dar si catre destinatii de vacanta din Italia si Grecia: Catania si Milano, respectiv Rhodos, Heraklion, Zakynthos, Chania, Atena si Kos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.