Cele mai atractive plaje din Israel

0

Israel este destinația de vară care nu încetează să ne surprindă, mai ales dacă ne dorim soare din plin, distracție cât cuprinde și, bineînțeles, plaje frumoase… Iată cele mai frumoase plaje din Israel care îți pot oferi relaxarea de care ai atâta nevoie.

Beit Yannai Beach – se află în orașul Netanya, cu ieșire la Marea Mediterană și este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din Israel datorită faptului că de-a lungul timpului a rămas la fel de naturală și sălbatică. Aici poți campa peste noapte și chiar să faci kitesurfing, plaja oferind locuri speciale pentru picnic, dușuri și restaurante.

Gordon Beach – deși destul de aglomerată pe perioada verii, această plajă rămâne principala favorită a turiștilor care aleg un city break în Tel-Aviv. Iată câteva calități care te vor convinge să alegi această plajă: este suficient de încăpătoare, are nisipul fin și strălucitor, te poți relaxa în voie sau poți să joci o partidă de matkot, sportul preferat de plajă al localnicilor.

Mosh’s Beach este cea mai tare plajă din Eilat și locul perfect pentru o escapadă de neuitat. Este situată foarte aproape de Marea Roșie și are vedere spre Munții Iordaniei. Cu alte cuvinte, este un loc de vis, cu multe restaurante în care vei găsi mâncare delicioasă, dar și muzică bună.

Pe lângă aceste plaje, mai sunt multe alte locuri superbe unde te poți bucura de soare, locuri precum: Banana Beach, Coral Reef Beach, Palmachim Beach, Hilton Beach sau Bora Bora Beach .

Probabil oricare dintre plajele de mai sus poate fi cea mai bună destinație pentru a te relaxa, dar și  pentru a te distra în același timp. Important este să ții cont de contextul religios, geografic și perioada în care faci rezervările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.