Sandalele pentru bărbați sunt numite „mandale” și fac obiectul unei dezbateri în curs – mai ales atunci când sunt purtate cu șosete. Împreună cu mersul pe plajă, verificarea evenimentului sportiv preferat, petrecerea timpului cu familia și prietenii la un grătar din curte, este timpul să vă actualizați încălțămintea de vară.

Cumpărarea sandalelor este o alegere potrivită, dar sacrificarea modei pentru sănătatea piciorului poate duce la probleme cronice, potrivit Asociației Medicale Podiatrice.
SportManiac a realizat un ghid cu sfaturi de urmat în contextul alegerii sandalelor potrivite.

Îndoiți pantalonii la bază.
Dacă doriți să obțineți o ventilație mai bună, îndoiți pantalonii deasupra gleznelor (cu precădere blugii prespălați). Veți câștiga mai multe puncte pentru stil dacă asortați și un sacou sau o cămașă colorată la această ținută.

Costumul și sandalele – o pereche minunată.
Sandalele sunt o pereche de încălțăminte de tipul casual (lejer), așadar un costum din trei piese nu va fi cel potrivit, dar optarea pentru un sacou deschis la culoare, o pereche de pantaloni albi și un tricou cu decolteu în V este o modalitate de a vă clasifica aspectul drept unul inteligent. De asemenea, puteți încerca un blazer albastru pentru un look suprem.

Folosiți doar materiale potrivite sezonului.
Scopul principal al sandalelor este acela de a vă oferi confort și aerisire, iar materialele folosite în cadrul ținutei trebuie să fie conforme sezonului: bumbac, in sau mătase.

Stați în zona sigură și de confort.
Dacă aveți temeri cu privire la asortare sau la gama de culori folosită, echilibrați atmosfera estivală a sandalelor cu materiale versatile (cum e pielea maro) și asigurați-vă de faptul că sandalele vor servi scopului (de exemplu, o ieșire pe plajă va impune nevoi diferite față de o drumeție). Păstrați acest aspect doar pentru weekend, evitați culorile neobișnuite (și prea luminoase) sau detaliile interesante (cum ar fi cataramele sau aplicațiile). O zonă sigură este cea în care vă formați câteva ținute potrivite ieșirilor cu prietenii, pentru a obține un punct de vedere exterior.

Acordați timp îngrijirii picioarelor.
În momentul în care vă expuneți picioarele la soare sau în public, trebuie să vă asigurați că sunt îngrijite corespunzător. O pedichiură este întotdeauna o alegere bună, iar cremele hidratante pentru picioare ajută la întreținerea aspectului sănătos. Dacă nu sunteți încrezători să mergeți singuri la o ședință de pedichiură, oricând o persoană de sex feminin va fi încântată să petreceți timpul împreună într-un salon.

Vedete precum Usher, Leonardo DiCaprio, Chris Hemsworth și mulți alții au fost surprinși purtând sandale în cadrul diferitelor evenimente (formale sau informale), fapt pentru care li s-a oferit un loc în garderoba masculină.

Consultați pagina dedicată sandalelor și obțineți outfit-ul care va face diferența.

Articolul precedentPierderi de 700 milioane euro pentru cel mai mare operator de turism german – TUI
Articolul următorWizzair rambursează banii pierduți pe curse anulate în 7 zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here