Aplicaţie IT pentru o excursie reuşită în Delta Dunării

0

delta_dunarii

Sfat pentru cei care merg in Delta Dunarii sau vor sa afle mai multe despre acest loc. Inainte de a porni la drum, ar fi bine sa nu uitati sa va descarcati, pe telefon sau pe tableta, aplicatia care va poate asigura o excursie fara probleme in zona.

Contine o harta, trasee turistice, informatii despre cele mai frumoase locuri, dar si un cod de conduita.

Aplicatia, de mare ajutor pentru turistii care ajung in Delta Dunarii, poate fi descarcata gratuit. Este disponibila in limba romana, dar si in engleza, atat pentru dispozitive cu sistem de operare IOS, cat si pentru cele Android.

Aplicatia are si o sectiune pentru iubitorii de drumetii. De exemplu, daca te afli in zona localitatii Histria, zona recunoscuta pentru varietatea de pasari, puteti accesa sectiunea trasee terestre si descoperi un traseu mai putin cunoscut: are 25 de km, pleaca din localitatea Nuntasi si include vizitarea cetatii Histria.

Daca ati descarcat aplicatia, nu ocoliti codul de conduita, care invata utilizatorul cum sa devina un bun prieten al Deltei.

Si, cum pe canale sau prin stuf este usor sa te pierzi fara un localnic drept calauza, sectiunea “Urgenta” poate reprezenta salvarea.

Daca v-ati ratacit, nu intrati in panica. Deschideti aplicatia. Aceasta va va ajuta sa va localizati. Trimiteti apoi coordonatele printr-un SMS unui prieten sau gazdei la care v-ati cazat. Din acel moment, totul devine mult mai simplu.

Toate datele necesare sunt stocate pe telefon sau tableta, asa ca nu este nevoie de internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.