Staţiunea din România cu plaje artificiale şi sporturi nautice la 900 de metri altitudine: „E mai plăcut ca-n Austria”

6

 

Caniculă, disconfort termic… Vrei să fugi de aglomeraţia din oraş şi de betoanele încinse? Ce zici de un loc în care poţi găsi mare şi munte în acelaşi loc? Şi nu, nu vorbim despre Croaţia sau Turcia, ci chiar despre o staţiune din România.

Lacul Colibita 04

Mai ştiţi povestea cu „Munţii noştri aur poartă”?! Se pare că, mai nou, munţii noştri au şi… plaje. Mare şi munte în acelaşi loc, varianta ideală pentru o destinaţie de vacanţă pe care turiştii o aleg în număr tot mai mare.

Un astfel de loc există în judeţul Bistriţa-Năsăud, situat la 900 de metri altitudine, unde turiştii pot sta la plajă pe şezlong, sau fac o baie în apă răcoroasă, în timp ce admiră crestele munţilor.

Este vorba despre staţiunea Colibiţa, o destinaţie vizitată tot mai des chiar şi românii stabiliţi în străinătate.

Intră în galeria foto şi vezi mai multe poze din staţiunea Colibiţa!

6 COMENTARII

 1. Super loc! Am trecut si noi pe acolo cu multi in urma. Peisajul e foarte frumos si cred ca acum e mult mai frumos! Cu siguranta vom reveni

 2. „E mai plăcut ca-n Austria” cine-o zis ? :)) .. mare si munte ? :)) Promovati si voi aceste zone minunate prin adevar. O fi frumos acolo, dar cuvintele voastre fac din acel loc o minciuna. 🙂 Nu asa se promoveaza locurile frumoase din Romania.

  • @ Ionut
   Promovarea statiunilor din tara noastra trebuie sa o faca ministerul turismului !!!
   Statiunea ii foarte frumoasa si are aerul cel mai curat din tara , nu am spus-o eu , au spus-o specialistii.
   Singura ” minciuna ” ii ca soseaua de la Bistrita-Nasaud la Colibita nu a fost rebilitata.
   Lasa plimbarile peste hotare si plimba-te prin tara si ai sa vezi ce frumoasa ii cu toate ca a fost JEFUITA atata amar de ani.

 3. Exagerare maxima! De ce nu informati lumea si de cum este drumu de acces pana acolo? De terasele insalubre, unde ti se pot servi doar mici,bere si cola la doza :-)); preturi exorbitante…etc. Pacat de peisaj! Bine ca stim sa “promovam frumos” in poze si sitt-uri, dar cand ajungi acolo ramai pamflet!

 4. peisajul e super…dar asta e de la mama natura lasat…plaje si mai stiu eu ce amenajari nu am vazut in nici o poza…acolo ar trebui sa se vada mana romanului….de obicei insa unde pune romanul mana se duce totul naibii…
  deci hai sa nu vindem blana ursului din padure

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.