Dragostea de multe ori e atât de mare încât nu poate fi cuprinsă în cuvinte. Dorința de a iubi și de a ne împărtăși iubirea este cu atât mai mare cu cât bucuria găsirii unui partener de viață este împărtășită de toți cei dragi. Iar, pentru a face pasul către acel DA oficial trebuie, pe lângă momentul potrivit în care aleasa inimii să spună da, să găsești și locul potrivit care să o facă să spună cele 2 litere magice.

Vă prezentăm în rândurile care urmează cele mai frumoase șapte locuri din Europa în care poți să o ceri în căsătorie pe aleasă inimii tale. Sau, de ce nu, pe alesul inimii! Pornim la drum cu

paris-8
Paris în Franța. Parisul este cunoscut ca Raiul Romantismului, fiind locul perfect unde-ți poți duce iubitul/iubita. Fii jucăuș și mergi la Disney Land, sau ia o porție de cultură de la Louvre, arată-ți înălțimea iubirii în turnul Eiffel și luminează-ți sufletul în biserica Sacre Coeur.

venice_feature
Veneția în Italia. Cauți un loc memorabil pentru a-ți anunța dragostea persoanei speciale din viața ta? Veneția este locul care-ți va satisface poftele. Dacă vei merge în timpul Carnavalului de la Veneția misterul îți va învălui povestea ta de dragoste. Mergi în piața San Marco, plimbă-te cu gondola și ascultă muzica la mandolină.

Prague-IMG_2939_40_41_42_43_44_45_tonemapped-X2
Praga în Cehia. O altă locație interesantă pentru cei ce se iubesc. Mâncarea delicioasă, castele vechi și tradiționale, oameni politicoși și peisaje frumoase, acestea sunt reperele orașului. Cunoscut pentru scriitorul Kafka și muzicianul Mozart, orașul oferă îndrăgostiților o atmosferă plăcută și relaxantă.

Vienna_Skyline
Viena în Austria. Acesta este încă un oraș perfect pentru amorezi. Atracțiile importante sunt catedrala Sfântul Stefan, palatul Schoenbrunn, muzeul Sigmund Freud și palatul Belvedere. O vizită la aceste locații cu o cutie de bomboane Mozart în rucsac vă vor îndulci cu siguranță.

monte-carlo-05
Monte Carlo în principatul Monaco. Așezarea magnifică între munți și mare, face din Monaco un loc ideal pentru escapadele romantice. Atracțiile turistice includ Cazinoul din Monte Carlo, muzeul oceanografic și grădina exotică. Este o locație glamour în care persoanele publice din întreaga lume vin constant.

colmar-alsace-france
Colmar în Franța. Locul unde puteți oficializa relația printr-o logodnă plină de romantism. Vizitați podgoriile și lăsați-vă purtați de frumusețile peisajelor înconjurătoare.

Locuri romantice in Europa
Schloss Neuschwanstein în Germania. Combinația perfectă între frumusețea naturii și creativitatea umană, locul este ca o bucățică de rai pe pământ. înconjurat de peisaje mirobolante, castelul Schloss Neuschwanstein, din Bavaria, este cel mai popular castel din Europa. Veți simți atmosfera medievală autentică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here