Cascada Bigar

România este o ţară frumoasă, trebuie să recunoşti asta, chiar dacă nu eşti cea mai patrioată fiinţă din lume. Are Sighişoara, Sibiu, Castelul Peleş, Castelul Bran, Cetatea Poenari, Barajul Vidraru, Casa Poporului şi o mulţime de peisaje spectaculoase. Dar are şi locuri de o frumuseţe răpitoare, despre care nu ştie multă lume. Noi îţi vom dezvălui şapte minuni naturale din România, dintre care trei se află în Banat!

Vezi imaginile de mai jos, descoperă câteva dintre comorile ascunse ale ţării şi, dacă nu le-ai văzut încă, pune-le pe lista ta cu locuri de vizitat într-o viaţă.

Tunelul Iubirii“Tunelul Iubirii”, situat pe calea ferată Caransebeş – Băuţar, între localităţile Obreja şi Glimboca, a fost descoperit întâmplător de doi fotografi amatori.

Cascada BigarCascada Bigăr se află pe teritoriul comunei Bozovici din judeţul Caraş-Severin, chiar la marginea Drumului Naţional 57B.

Ochiul BeiuluiLacul Ochiul Beiului se află în Parcul Naţional Cheile Nerei, în Munţii Aninei.

Canionul 7 scariCanionul 7 Scări din Munţii Piatra Mare are o lungime de 160 de metri şi o diferenţă de nivel de 58 de metri.

Insula OvidiuInsula Ovidiu este amplasată pe Lacul Siutghiol, la 500 de metri de oraşul Ovidiu.

Lacul AlbastruLacul Albastru se află în apropierea localităţii Baia Sprie şi îşi schimbă culoarea în funcţie de lumină.

Biserica de sub lacBiserica de Sub Lac se află la Beliş, în judeţul Cluj, şi poate fi văzută doar în perioadele de secetă din timpul verilor foarte calde.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here