A trecut vara dar în Ungaria sunt multe de făcut în sezonul de toamnă, o țară care are de oferit turiștilor atracții în fiecare anotimp. Dacă ți-ai plănuit o vacanță în această toamnă în Ungaria, iată sfaturile noastre!

Mergi la o plimbare printre copacii colorați în culorile de toamnă

În Budapesta, insula Margaret este extrem de frumoasă toamna. Mergi la o plimbare romantică după prânz, în lumina dată de soarele de după-amiază și de ce nu, culege câteva frunze de smochin sau castan pentru o colecție inedită. Dacă ai mai mult timp, vizitează dealurile Mátra sau Bükk din Ungaria de Nord, dealurile Buda, Pilis, Normafa chiar lângă Budapesta sau Bakony în Transdanubia. Toate sunt locuri perfecte pentru a face o excursie de o zi întreagă în pădurile maghiare. Copacii au culori fabuloase în septembrie și octombrie, așa că nu uita de camera foto sau telefon! Dacă vei alege o călătorie prin munții Ungariei cu un tren cu ecartament îngust vei vedea mult mai multă pădure și vei putea ajunge în locuri care te vor lăsa fără respirație.

Recoltarea vinului

Dacă ai șansa de a participa la o adevărată recoltă de vin maghiară, vei experimenta ceva ce nu vei uita întreaga viață: mâncare tradițională maghiară, vinuri proaspete, companie bună -asta este tot ce ai nevoie pentru o zi perfectă! Toamna vei regăsi, indiferent de provincia în care vei merge în Ungaria, multe festivaluri dedicate strugurilor și vinului (dar și festivaluri dedicate pălincăi, berii și mâncărurilor diverse). Pasionații de vin pot în timpul toamnei explora și degusta vinurile variate ale Ungariei.

Vizitează expoziții, concerte, diverse atracții turistice

Acum este timpul să accesezi muzeele și expozițiile pe care doreai să le vizitezi anul acesta. În loc să faci plajă, toamna este perioada perfectă pentru a compensa programele culturale ratate. Sezonul începe odată cu venirea toamnei în majoritatea teatrelor și în operă; doar asigură-te că ți-ai cumpărat biletele la timp. O mulțime de concerte excelente te așteaptă peste tot pentru a-ți condimenta serile.

Relaxează-te în SPA

Unele băi din Ungaria sunt deschise tot timpul anului iar stațiunile termale ale capitalei sunt întotdeauna o alegere bună. Baia Széchenyi are și piscină în aer liber. Sárvár, Bükfürdő și Zalakaros sunt de asemenea locuri frumoase de vizitat, cu spa-uri superbe, dar în general, cel mai bun loc pentru relaxare este Lacul Hévíz, lacul termal natural al Ungariei, cu temperatura apei în jur de 25-28 ° C în toamnă.

Trekking prin Ungaria

Traseele cu bicicleta din Ungaria devin mai frumoase odată cu sosirea toamnei, așa că pregătește-ți bicicleta și alege o destinație (ideale pentru trasee sunt Lacul Balaton, Őrség sau Lacul Tisza). Însă pentru un pasionat de trasee este insuficient! Vizitează unul dintre parcurile de aventuri și pune-ți spiritul de aventură la încercare! Chiar dacă vremea este ploioasă! Dacă cauți ceva unic, mergi la o fermă și cumpără o plimbare cu caii în câmpiile maghiare. Suntem siguri că te vei simți ca și cum ai fi într-un basm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here