Blue Air anunţă şapte destinaţii noi de vacanţă din Bucureşti către Dubai, Tenerife, Alicante, Palma de Mallorca, Ibiza, Split, Dubrovnik şi introduce trei noi rute din Cluj către Heraklion, Zakynthos şi Rodos în cadrul orarului de vară 2022.

“Blue Air a lansat deja Orarul de Vară 2022, pastrand in prim-plan destinatii aflate in topul preferintelor pasagerilor sai, precum insulele greceşti, şi răspunzând cererii semnificative pentru vacante in Grecia prin introducerea a cinci rute noi – Salonic, Santorini, Corfu, Skiathos şi Chania (Creta) – zburand catre zece destinaţii din Grecia anul viitor”, spun reprezentanţii companiei.

Noile rute adaugate la reţeaua Blue Air pentru sezonul de vară din 2022 completează selecţia de destinaţii de agrement pentru sezonul de vară următor, oferind în acelaşi timp mai multe opţiuni pentru călătorii de vacanţă.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC). Compania operează avioane tip Boeing 737 şi este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here