Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de vară la un preț rezonabil și cu mai multe de oferit decât doar plajă, Bulgaria este locul perfect pentru dvs. Coasta Mării Negre se întinde de la nord la sud, cu o varietate de plaje, unele prietenoase cu familia, unele renumite pentru petrecerile lor și altele absolut izolate și sălbatice. Iată ghidul nostru pentru cele mai bune plaje din Bulgaria.

1 . Marina Dinevi
Marina Dinevi este un port de iahturi și un complex de stațiuni din satul St Vlas. Este o destinație pentru cei bogați și celebri, cu tot felul de hoteluri de lux, centre spa și restaurante. Plaja cu nisip a primit Steagul Albastru pentru apele sale curate.

2 . Sunny Beach
Sunny Beach este centrul petrecerilor de vară de pe coasta bulgară a Mării Negre. Este popular printre turiștii europeni pentru varietatea de cluburi de noapte pe care le oferă. Există multe de făcut și în timpul zilei. Plaja de nisip oferă tot felul de sporturi acvatice și baruri pe plajă cu spectacole de DJ de clasă mondială.

3 . Plaja Harmanite, Sozopol
O altă plajă cu steag albastru preferată de familiile cu copii deoarece apa este calmă și nu foarte adâncă. Cu o mulțime de hoteluri și restaurante în jurul ei, Harmanite Beach tinde să devină supraaglomerată în sezonul de vârf.

4 . Plaja Smokinya
Situată aproape de Sozopol, această plajă este un loc preferat de vară pentru cei care iubesc campingul. Aduceți-vă propriul cort sau închiriați o furgonetă la plajă. Apa este calmă și puțin adâncă și există câteva baruri pe plajă. Smokinya este popular printre tineri și familii.

5 . Plaja Pomorie
Una dintre cele mai curate plaje de pe coasta Mării Negre, Pomorie este frecventată mai ales de turiști de vârstă mijlocie, așa că vă puteți aștepta la mai puțin zgomot și la o gamă mai mică de baruri și cluburi de noapte.

6 . Plaja Sinemorets Veleka
Sinemorets este un sat mic din extremul sud al coastei. Până de curând a fost o bază de vară pentru familiile care veneau aici în fiecare vacanță. Cu toate acestea, în ultimii ani s-a transformat într-un loc preferat al tinerilor creativi din Sofia. Deci, o atmosferă relaxată și proaspătă este ceea ce vă puteți aștepta pe plaja sa principală, Butamyata. La o scurtă plimbare se află o altă plajă unde râul Veleka se varsă în mare. Această plajă nu are facilități și o parte din ea este nudistă.

7 . Plaja Kara Dere
Aceasta este o plajă sălbatică, fără facilități și fără drum decent către ea. Mergeți pe pista de pământ și întindeți-vă propriul cort. Această plajă este un loc de suflete libere, cântări de chitară târziu și fără limite.

8 . Plaja Bolata
Situată în apropiere de orășelul Kavarna, Bolata este una dintre cele mai uimitoare plaje de pe coasta bulgară a Mării Negre. Plaja, împreună cu Golful Bolata, fac parte dintr-o rezervație naturală, așa că s-ar putea să vezi diferite specii de păsări.

9 . Plaja Nisipurilor de Aur
O altă plajă cu steag albastru, situată aproape de o rezervație naturală. Cu toate acestea, se simte mai mult ca o zonă de petrecere, deoarece este foarte populară printre tineri. Deoarece este puțin mai la nord decât celelalte plaje, temperaturile apei sunt de obicei puțin mai scăzute decât în ​​altă parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here