Delta Dunarii este o destinatie unica pentru o vacanta. Este aleasa de foarte multi romani, an de an, fiind prima in mintea lor chiar si atunci cand strainii le calca pragul si vor sa le ofere amintiri de neuitat. Insa sigur ca Delta este perfecta si pentru crearea amintirilor in familie.

Presupunand ca si tu cercetezi daca Delta Dunarii este o destinatie buna pentru a petrece cateva zile cu familia, atunci ai ajuns in locul potrivit! In articolul prezent vom detalia motivele pentru care ar trebui sa faci o rezervare cat mai curand pentru cazare Delta Dunarii.

Iata de ce ar trebui sa vizitezi Delta Dunarii cu familia:

  1. Pentru natura

Delta Dunarii este cunoscuta pentru biodiversitatea sa si peisajele naturale absolut uimitoare. Fiind inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, Delta Dunarii este una dintre cele mai protejate zone din Europa. Daca familia ta iubeste sa petreaca timpul in natura si sa observe pasarile, atunci sigur fiecare membru va fi fascinat de rezervatia naturala. Cei ce o viziteaza au ocazia de a vedea peste 300 de specii de pasari, dintre care pasari migratoare (egreta mare, rata rosie, lebada, cormoranul mare, hoitarul alb), specii rare de pasari (starcul de noapte, gasca cu gat rosu, vultur codalb), dar si animale salbatice (nevastuica, dihorul, sobolanul de apa).

  1. Pentru plimbarile cu barca

De asemenea, plimbarile cu barca vor contribui la crearea de amintiri unice, peisajul fiind unul feeric. Printre nuferi si pelicani, se exploreaza canalele Dunarii si atractii turistice precum: Padurea Letea, Farul Vechi din Sulina, gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra. Caii salbatici si dunele de nisip din Padurea Letea va vor impresiona, iar la gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra o sa fiti uimiti de culorile superbe ale celor doua ape. Farul Vechi de la Sulina nu se poate vizita, ci doar vedea de la distanta, insa este un simbol impunator al acestui oras. Daca veti avea ocazia, puteti face si o excursie matinala pentru a vedea rasaritul. Fara indoiala, va fi una dintre cele mai uluitoare privelisti pe care veti avea ocazia sa le vedeti.

3. Pentru mancare

Pentru copii, parinti si chiar bunici exista o multime de pesti, gatiti in fel si chip, astfel incat sa satisfaca toate gusturile. Lufar, zargan, salau sau crap, prajite, pe gratar sau unele chiar in saramura, pot fi savurate la Hotel Delta Est – Restaurant Sulina. Salata de icre si ciorba de peste locala sau storceagul sunt preparate pe care odata ajunsi in Delta trebuie neaparat sa le incercati. Sigur toata familia va fi incantata de preparatele pescaresti.

In general, Delta Dunarii poate oferi o experienta minunata pentru o vacanta in familie, dar este important sa va asigurati ca alegeti o cazare potrivita pentru nevoile voastre. Faceti cercetari si pregatiti-va in avans pentru a va bucura la maximum alaturi de cei dragi de aceasta destinatie naturala frumoasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here