Italia poate fi vizitată în orice moment al anului, peisajele fascinante, măreția istoriei, arhitectura splendidă, lucrările de artă uluitoare și cultura splendidă a țării o fac în orice anotimp o destinație de călătorie. Deși, fiecare vin are un pahar diferit care este proiectat astfel încât vinul să atingă locul potrivit de pe limbă pentru a vă oferi cel mai bun gust și astfel Italia are, de asemenea, un anumit moment pentru a fi vizitat pentru a obține cea mai bună experiență.

Primăvara – este cea mai bună perioadă a anului pentru a vizita o varietate de locuri din Italia. Iată câteva motive pentru care ar trebui să vizitați Italia pitorească, sculpturală, statuescă și Moresca.

1 . Este primăvară

Primavara este anotimpul noutatii si al vietii infloritoare. Aduce o viață nouă întregii flore din jurul nostru și, din nou, începe un nou ciclu de viață. Primăvara aduce mult entuziasm, pozitivisme și vivacitate. Să mergi în Italia primăvara și să nu vizitezi Toscana, este un lucru care pur și simplu nu se poate întâmpla! Locul de naștere al Renașterii italiene, Toscana are o semnificație istorică care datează din anul 800 î.Hr. — amintiți-vă doar de civilizația etruscă. Vizitați Tuscia pentru a asista la cele mai uimitoare vestigii ale civilizației antice. Sau de ce nu, Terme di Saturnia, un izvor de apă caldă creat natural, lângă satul Saturnia. Potrivit legendelor civilizațiilor etrusce și romane, izvorul s-a format atunci când Jupiter, furios, a aruncat fulgere asupra lui Saturn în timpul unei certe violente. Fulgerele l-au ratat pe Saturn și au format Terme di Saturnia, adică Izvoarele Termale ale lui Saturn. Apa la 37 de grade face din izvor un loc uimitor pentru a obține o experiență spa caldă și confortabilă. Conflictul Jupiter-Saturn face parte din folclor, iar apa caldă curgătoare are o explicație științifică – depunerea de carbonat de calciu din izvoarele termale naturale sulfuroase s-a acumulat de mii de ani și acesta ar putea fi motivul apei încălzite. Cascate del Mulino este una dintre cele două cascade îndrăgite de turiști. În afară de căldura pe care o oferă apa izvorului, sulful și alte minerale sunt considerate a avea un efect terapeutic asupra organismului, vindecând afecțiuni minore. Dar, deși nu trebuie să așteptați primăvara pentru a vă bucura de aceste izvoare cu apă caldă, noi vă recomandăm acest anotimp.

2 . Vremea primăverii în Italia

Când este primăvară în Italia? Ei bine, un proverb italian spune — ”April non ti scoprire” – adică este aprilie nu te dezbrăca încă. Vremea de primăvară în Italia este plăcută, deși s-ar putea să asistați la averse și uneori chiar la zăpadă la începutul primăverii, în anumite regiuni. Dar adevărul este că Italia primește cele mai puține precipitații în primăvară. Temperatura medie maximă este de aproximativ 25℃, iar media minimă nu coboară sub 5℃.

3 . Minunatele grădini italiene

Italia este o țară cu grădini frumoase și aceste grădini pot fi găsite în fiecare parte a țării, fie că este vorba de nordul florentin, centrul roman sau sudul sicilian. Unele înfloresc doar primăvara, iar altele sunt deschise tot timpul anului. În orice caz, primăvara în Italia aduce tot ce este mai bun în ei: florile înflorite din genuri variate și flora frumoasă sunt o încântare pentru ochiul omenesc.

4. Festivalurile italiene

Italienii sărbătoresc sezonul de primăvară pe scară largă. Există diverse festivaluri de primăvară care au loc în Italia, cum ar fi „Primăvara la Roma” și „Primăvara la Florența”, care este sărbătorită cu Săptămâna Paștelui, Festa San Marco (11 și 12 mai la Veneția), Sagra del Pesce (12 mai în Camogli, Portofino) și Infiorata di Noto (12 mai-20 iunie în Sicilia). Puteți asista la aceste splendide festivaluri și parade de primăvară în orice locație vă aflați; sezonul ar trebui să fie primăvara.

5. Mâncarea de primăvară

Unul dintre motivele pentru care Italia un loc este vizitat într-un anumit sezon este disponibilitatea alimentelor de sezon. Primăvara își arogă delicatesele în Italia. Anghinarea este unul dintre aceste produse alimentare care este un fel de ciulin care este cultivat ca aliment în Italia. Din această specie de ciulin se face un fel de mâncare popular Carciofi Romaneschi (Anghinare romană). Există și alte fructe precum cireșele, lămâile, căpșunile și roșiile, care sunt foarte comune primăvara.

Care este cel mai bun moment al anului pentru a vizita Italia? Italia este pitorească pe tot parcursul anului, dar cel mai bun moment al anului pentru a vizita Italia este primăvara și, prin urmare, este unul dintre numeroasele motive pentru a vizita Italia. Așa că în această primăvară, planificați-vă o vacanță italiană și asistați la magia primăverii în Italia și la magia Italiei primăvara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here