Excursia de la Râușor, din Retezat, e un proiect care își propune îmbinarea activității fizice cu natura și cu un mediu motivațional.

Cristina si Alexandra au inițiat extinderea activităților pe care le fac cu mare plăcere și profesionalism, înspre aerul tare și proaspăt de munte.
Cristina este instructor de schi și de fitness, a crescut în Retezat, schiind și parcurgând trasee montane alături de tatăl său salvamontist. Alexandra, este designer vestimentar, absolventă a facultății de design din Timișoara.
Ele descriu această escapadă ca pe o călătorie înspre răsfăț și dragoste de sine, cu Retezatul care amplifică inspirația, deconectarea, recreerea.

Sălbăticia și frumusețea Retezatului, l-a inspirat pe Jules Verne să scrie “Castelul din Carpați”.
După cetatea Colț (inspirația autorului), care te întâmpină odata cu intrarea în paradisul de poieni și de păduri de brazi care te conduc o bucată de drum, ajungi la Râușor.
Râusorul este situat pe versantii nordici ai masivului Retezat, în județul Hunedoara.

Zona este recunoscută și din perspectiva proiectelor de amenajare hidroenergetică din Râul Mare Retezat, prin barajul artificial Gura Apelor de la intrarea în Parcul National Retezat.

Pe o rază de 60 de kilometri de la Râușor se afla Cetatea Colț (de care am amintit), ruinele cetății Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Barajul Gura Apelor, Parcul Național Retezat, Biserica medievală de la Densuș, Cetatea Malăiești și Castelul Corvinilor.

Aici, la aproximativ 150 de kilometri de Timișoara, ele au pregătit un program de deconectare și de remontare prin sport, drumeție, styling și modă, în weekendul 12 – 14 august, la care ești invitat să participi.

Programul include două dimineți de antrenament funcțional și stretching. Va fi un antrenament ușor, plăcut, cu scopul de a te activa și de a-ți îmbunătăți dispoziția. De asemenea, vei merge în drumeție, la Stâna Valereasca și la cascada Râușor.
Alexandra a pregătit un moment special, “Călătorie în jurul siluetei”, care te va învăța să alcatuiesti ținute potrivite siluetei pe care o ai, potrivite evenimentului la care participi și, bineînteles, te va pune la curent cu ultimele trenduri.

Pentru mai multe informații cu referire la program, sau pentru înscriere, Cristina Schiau este persoana de contact. O puteți găsi pe instagram @cristina_schiau ; e-mail cristina_schiau@yahoo.com sau la telefon 0742260448.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here