Știați că Austria este a 12-a cea mai vizitată țară din lume? Austria poate să nu fie țara populară printre alte țări europene, dar există o mulțime de motive pentru a vizita Austria pe timp de toamnă. Austria este una din perlele ascunse ale Europei și are destule motive de faimă. Deși țara a fost responsabilă pentru producerea unora dintre cele mai bune talente muzicale pe care le-a văzut vreodată lumea, mulți călători încă nu se gândesc să le adauge locurile de baștină în itinerariile lor. Dar Austria are multe de oferit celor care tind să se întoarcă iar și iar. Pentru a vă face să doriți să vizitați țara, uitați-vă la unele dintre cele mai bune șapte motive pentru a vizita Austria.

Austria oferă o mare diversitate de atracții și activități și este o destinație genială pentru pasionații de viață în aer liber. În timp ce sunteți aici, veți întâlni diverse peisaje muntoase și sate fermecătoare. În plus, pasiunea pentru cafea și prăjitură sunt doar câteva motive pentru care o vizită în Austria este o necesitate pentru cei care speră să călătorească într-o zi în această frumoasă țară din Europa.

Austria are multe de oferit, de la peisaje paradistice la arhitectura impresionantă și cultura captivantă. Mai mult, în ciuda tuturor acestor lucruri, este încă unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Europei.

Vezi orașul numit „Cel mai bun pentru calitatea vieții”

Dacă deja sau chiar nu cunoașteți numele orașului care a fost numit „oraș cu cea mai bună calitate a vieții”, nu vă faceți griji, deoarece răspunsul la întrebarea dvs. este chiar aici. Viena a fost desemnată titlul de 8 ori la rând de firma de consultanță Mercer. Câteva dintre motivele pentru care i s-a acordat această distincție sunt ratele scăzute ale criminalității, aerul curat, chiriile ieftine și cultura bogată.

Vârfurile de Alpi sunt superbe toamna

În aer liber predomină în Austria. Dacă ești un drumeț sau adori drumețiile, vei adora ceea ce are de oferit peisajul rural. Dacă ești un drumeț sau adori drumețiile, vei adora ceea ce are de oferit peisajul rural. Munții Tirolezi este cel mai bun lanț montan din Austria, potrivit doar pentru drumeții și drumeții. În timp ce drumețiile prin regiunile din jurul acestor munți vă vor purta în jurul unora dintre cele mai uimitoare peisaje, unul dintre cele mai faimoase trasee de aici este Eagle Walk. Știați că plimbarea îi duce pe oameni prin peste 400 km (248,5 mile) de frumusețe naturală?

Parcurile se transformă toamna în Austria

Când vara se stinge și copacii încep să-și piardă frunzele, culorile de cupru, auriu și bronz erup în jurul orașului. Viena are norocul să conţină numeroase parcuri de dimensiuni mari, iar fiecare se transformă într-un spectacol superb, natural, de foc toamna – mai ales când este asociat cu un cer albastru strălucitor. Stadtpark, Augarten, Schönbrunn și Grădina Botanică a Palatului Belevedere sunt toate locuri minunate pentru o plimbare. Cu toate acestea, dacă doriți să experimentați adevărata magie a toamnei, atunci mergeți la marginea de vest a orașului pentru a găsi pădurile Vienei, unde iubitorii de natură se pot bucura de peste 2.000 de specii de plante și 150 de specii de păsări.

Pe poteca vinurilor – drumul vinului austriac

Toamna este de departe cel mai bun moment pentru a vizita Viena dacă sunteți un iubitor de vin, deoarece acesta este momentul în care Heurige, sau hanurile locale, își deschid porțile și produsele sunt la cele mai bune. Drumeția de vinuri din Viena are loc anual în toamnă și oferă oaspeților șansa de a explora podgoriile glorioase ale orașului în zone precum Kahlenberg, Nussberg, Bisamberg și Mauer, unde combinația dintre fluviul Dunărea din apropiere și proximitatea Pădurilor Vienei oferă unic și condiții climatice optime pentru cultivarea strugurilor. Degustarea de vinuri și ofertele din bucătăria tradițională austriacă sunt incluse în drumeție, iar priveliștile orașului în splendoarea sa aurie de toamnă sunt un punct culminant.

Halloween la Prater

Cei cărora le place să sărbătorească Halloween-ul le va plăcea acest eveniment, mai ales dacă vizitează cu copii. Deși Viena nu acordă atât de multă atenție acestui eveniment precum Crăciunul sau Paștele, parcul de distracții Prater este locul potrivit dacă vrei să devii macabro. Zombi, fantome și diverse alte personaje sinistre coboară pe faimosul târg de distracții din Viena – iar îmbrăcarea este foarte încurajată. Pe lângă trenul fantomă și o varietate de locuri înfricoșătoare, puteți experimenta și toate bucuriile parcului, inclusiv emblematica roată Ferris, Wiener Riesenrad și Praterturm.

Vrăji însorite

Devreme de toamnă este ultima șansă de a experimenta Viena, Graz, Salsburg sau Linz la soare. În iunie și iulie, temperaturile din orașe pot ajunge până la 40 de grade, făcând explorarea orașului o sarcină extrem de grea. Pe măsură ce căldura scade în septembrie și octombrie (temperaturile medii 21° în acest moment), este o șansă excelentă să vezi obiectivele turistice fără teama căldurii extreme care ar putea să te împiedice să te distrezi.

Ziua Națională a Austriei

26 octombrie este Ziua Națională a Austriei, care se referă la mișcările politice de după sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Este un moment în care au loc diverse parade și evenimente în oraș. Vezi aici pentru mai multe informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here