Primăvara este o perioadă minunată pentru a vizita Strasbourg, orașul situat în nord-estul Franței, la granița cu Germania. Acest oraș medieval, care este și capitala europeană, este plin de atracții turistice care devin și mai frumoase în această perioadă a anului.

În primul rând, primăvara este o perioadă în care orașul se îmbracă în culori vii, cu o varietate de flori de primăvară înflorind parcurile și grădinile din oraș. Parcurile din Strasbourg, precum Parcul Orangerie sau Parcul Krutenau, sunt ideale pentru plimbări în această perioadă, oferind oportunități pentru a admira florile înflorite și a te bucura de aerul proaspăt.

Dar, pentru a nu lungi prea mult vorba, iată principalele 7 motive pentru care ar trebui să vizitezi Strasbourg primăvara.

  1. Florile de primăvară – în primăvară, Strasbourg se îmbracă în culori vii, cu o varietate de flori de primăvară înflorind parcurile și grădinile din oraș.
  2. Festivalul de primăvară – în luna mai, orașul găzduiește Festivalul de Primăvară, un eveniment care celebrare a primăverii cu muzică, dans și alte activități în aer liber.
  3. Piața de primăvară – în aceeași perioadă, orașul organizează și Piața de Primăvară, unde turiștii pot cumpăra produse locale, precum fructe, legume și produse handmade.
  4. Plimbări în parc – parcurile din Strasbourg, precum Parcul Orangerie sau Parcul Krutenau, sunt ideale pentru plimbări în primăvară, oferind oportunități pentru a admira florile înflorite și a te bucura de aerul proaspăt.
  5. Bateaux-mouches – plimbările cu bateaux-mouches pe Rinul care trece prin Strasbourg sunt o modalitate excelentă de a vedea orașul din perspectiva apei, iar în primăvară, când temperaturile sunt mai calde, acestea sunt și mai plăcute.
  6. Gastronomie – Strasbourg este renumit pentru gastronomia sa, iar în primăvară, când se întorc legume proaspete și fructe de sezon, meniurile restaurantelor devin și mai delicioase.
  7. Catedrala Notre-Dame – catedrala este una dintre principalele atracții turistice din oraș, iar în primăvară, când lumina este mai blândă, poate fi admirată într-o lumină minunată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here