SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA cu sediul in comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timis, anunta Licitatia Publica Deschisa, pentru inchirierea a:

  • 3 (trei) spatii cu destinatia “desfasurare activitate RENT-A-CAR”, situate in zona publica a aerogarii AIT, langa culoarul de trecere dintre cele doua terminale, si
  • 3 (trei) spatii cu destinatia “desfasurare activitate RENT-A-CAR”, situate in afara aerogarii, in partea de de sud-est a Parcarii P1 a aeroportului

Licitatia va avea loc in data de 20.04.2023, ora 11:00, la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA.
Contravaloarea garantiei de participare la licitatie este 1.000 euro pentru spatiile situate in zona publica a aerogarii AIT si 640 euro pentru spatiile situate in parcarea P1.

Documentatia privind licitatia, poate fi procurata (gratuit) la sediul SN Aeroportul International Timisoara “Traian Vuia” SA, Compartimentul Contracte si Achizitii Publice, incepand cu data prezentului anunt, in baza unei solicitari scrise trimisa pe adresa de e-mail office@aerotim.ro sau mioara.popescu@aerotim.ro.

Data si ora limita de depunere a ofertelor este 20.04.2023, ora 10:00 la sediul aeroportului, Biroul Registratura.

Informatii si clarificari privind documentatia de atribuire si desfasurarea licitatiei se pot obtine printr-o solicitare scrisa transmisa la adresa de e-mail office@aerotim.ro sau mioara.popescu@aerotim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here