Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global[1], a inaugurat astăzi, 15 iunie, o nouă rută de la Timișoara către Zakynthos. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

Zakynthos este o destinație cunoscută pentru plajele sale minunate, apele cristaline și viața de noapte vibrantă. Insula reprezintă o opțiune ideală pentru o evadare în natură, atât pentru vizite scurte, cât și pentru vacanțe lungi, oferind o varietate de activități și atracții pentru preferințele oricărui călător.

Pe lângă zonele de coastă uimitoare, Zakynthos oferă multe alte atracții naturale. Insula este populară pentru peisajele sale remarcabile, inclusiv celebrele Peșteri Albastre. Aceste formațiuni unice sunt accesibile cu barca și încântă cu nuanțe de albastru fascinante, create de interacțiunea luminii soarelui cu reflexia apei. Explorarea peșterilor este o experiență de neuitat și care nu trebuie ratată de pasionații de natură.

Zakynthis, plajele perfecte din Grecia la o oră de zbor de Timișoara

Pentru cei care vor să se bucure de o plajă mai retrasă, Zakynthos se mândrește cu numeroase astfel de locuri mai puțin cunoscute – de la țărmurile izolate ale plajei Gerakas, un loc protejat în care își au cuibul broaștele țestoase, până la golful pitoresc Porto Limnionas, înconjurat de stânci și excelent pentru o sesiune de snorkelling.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air, a spus: „Suntem încântați să inaugurăm zborurile din Timișoara către Zakynthos. Această insulă este o destinație remarcabilă, cunoscută pentru plajele sale captivante, frumusețea naturală și viața de noapte vibrantă. Prin zborurile noastre săptămânale, ne propunem să oferim pasagerilor din Timișoara acces la o destinație fantastică. Această nouă rută demonstrează angajamentul nostru de a ne extinde rețeaua și de a oferi pasagerilor români mai multe opțiuni pentru a explora destinațiile dorite.”

Daniel Oliver Stamatovici, Directorul General al Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, a spus: „Suntem încântați de deschiderea acestei rute spre o destinație de vacanță foarte populară a Greciei. Wizz Air are deja 15 ani de când operează de pe Aeroportul Timișoara și continuă să fie o opțiune favorită pentru zboruri internaționale. Pentru anii care vin ne dorim să găsim împreună soluții pentru creșterea numărului de zboruri și de noi rute, pentru a conecta întreaga regiune de vest cât mai bine de cât mai multe destinații populare din Europa.”

Despre Wizz Air

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 181 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesioniști în aviație asigură servicii superioare și tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 27,1 milioane de pasageri în anul financiar F22, care s-a încheiat pe 31 martie 2022.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 și 2023 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare. De asemenea, Wizz Air a fost recunoscută drept „Cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost” în cadrul World Finance Sustainability Awards 2022 și a primit distincția „Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year” în cadrul CAPA – Centre for Aviation Awards 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here