Pentru vacanta de vara haideti sa ne gândim la Orașul Etern, locul unde … se intersectează toate drumurile Europei, pentru ca, nu-i asa, in trecut era si zicala celebra „toate drumurile duc la Roma”. Dacă ar fi să găsim un sinonim italian pentru Roma, cel mai probabil acela ar fi „la dolce vita” . Da, o escapadă la Roma îți va impune cu certitudine noi perspective în materie de viață frumoasă. Aici vei învăța să trăiești fiecare secundă, să te bucuri de ea la intensitate maximă. Și vei vedea că, cele mai mari bucurii iși au sursa în lucruri mărunte – exact ca savurarea unei gelato. Vezi mai multe informatii despre atractiile turistice din Italia

Informatii utile despre destinatie

Plecarea se face de pe Aeroportul International Timișoara iar check-inul pentru zbor se face cu cel puțin două ore înaintea zborului. Pentru mai multe informații despre aglomerația de la porțile de îmbarcare, verificați site-ul aeroportului. Totodată, vă rugăm să citiți și condițiile de călătorie pentru Italia – ce acte aveți nevoie pentru a intra in țară, care sunt cerințele țării respective față de călători?

Companie : Wizzair
Tip zbor : direct
Perioada : 28 mai – 6 iunie 2019
Durata zbor : 110 minute

Cazare 1 : Hotel Casale** / 460 €
Cazare 2 : Le Tre Pastorelle / 297 €
Zbor : Timisoara (TSR) – Roma (CIA)

Pretul pentru doi adulti

Bilet avion : 26 euro
Cazare : 297 euro pe camera dubla
Total: ~ 175 euro / persoana

Acesta este un pont pentru o vacanta pe cont propriu (DIY) iar pentru zborurile oferite de compania prezentata exista un numar limitat de bilete la pretul prezentat. Pretul fluctueaza in functie de cerere, de politica companiei aeriene, de promotiile acesteia si de numarul locurilor disponibile in avion. In randurile de mai sus gasiti o simulare de preturi pentru zbor si cazare pentru doua persoane (pretul este dat pentru fiecare persoana) fiind din categoria Vacantelor de tipul DIY. Pentru a afla daca aveti nevoie de pasaport sau buletin, precum si conditiile de trecere a frontierei in fiecare tara din Europa va rugam accesati categoria Conditii de Calatorie. Pentru mai multe sfaturi utile si destinatii interesante, nu uita sa te alaturi paginii noastre de Facebook!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here